Search
el-GRen-GB
Language

Δραστηριότητες

Συζήτηση επί της Έκθεσης Πεπραγμένων 2013 και των τριμηνιαίων Εκθέσεων

Συζήτηση επί της Έκθεσης Πεπραγμένων 2013 και των τριμηνιαίων Εκθέσεων, που συνέταξε το Γραφείο του Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή στην Επιτροπή του απολογισμού και του γενικού ισολογισμού του Κράτους και ελέγχου της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Κράτους που πραγματοποιήθηκε στις 10/2/2014

Στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων η ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή
Δραστηριότητες

Στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων η ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή κ. Παναγιώτη Λιαργκόβα, ο οποίος του παρέδωσε την Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων του Γραφείου για το έτος 2013, αντικείμενο της οποίας είναι η τήρηση των δημοσιονομικών στόχων και ο έλεγχος των μακροοικονομικών εκτιμήσεων και προβλέψεων.

Δραστηριότητες

Διακοινοβουλευτική Συνάντηση της Επιτροπής Ελέγχου Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα "Στην κατεύθυνση της βελτιστοποίησης των δαπανών: μοντέλα κοινοβουλευτικού ελέγχου των δαπανών "

Στις 14/11/13 πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στο Ευρωκοινοβούλιο, Διακοινοβουλευτική συνάντηση με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ελέγχου Προϋπολογισμού (CONT) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Ε.Κ.)  και θέμα "τη βελτιστοποίηση των δαπανών: μοντέλα κοινοβουλευτικού ελέγχου των δαπανών" 

First1235

Επικοινωνία

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2024 Βουλή των Ελλήνων
Επιστροφή πάνω