Search
el-GRen-GB
Language

Δραστηριότητες

Άρχισε η διαδικασία συγκρότησης της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους»

Την προαγωγή των διεθνών συνεργασιών και την αξιοποίηση του Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου για τον έλεγχο του ελληνικού δημοσίου χρέους προέταξαν στις ομιλίες τους τα μέλη της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης μέρας συνεδρίασης της Επιτροπής (5/4/2015). Την πλήρη ετοιμότητα συμβολής τους στο έργο της Επιτροπής επιβεβαίωσαν το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή και η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής.

Δραστηριότητες

Διοργάνωση Συνεδρίου "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ σε ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΙΣΗΣ"

Το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή διοργάνωσε συνέδριο με θέμα:  «Οικονομικές διαστάσεις της συνταγματικής αναθεώρησης σε συνθήκες κρίσης».  Το συνέδριο διεξάχθηκε στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής στις 15 και 16 Δεκεμβρίου. Τα πρακτικά του συνεδρίου θα δημοσιευτούν το προσεχές διάστημα από αυτή την ιστοσελίδα.

Δίαφορες Δημοσιεύσεις

Εκδοση συλλογικού τόμου «Δημοσιονομική Προσαρμογή: Πόσο δίκαιη είναι η κατανομή των βαρών;»

Ο τόμος περιλαμβάνει κείμενα που βασίζονται στις εισηγήσεις που έγιναν στο πλαίσιο της ημερίδας με τίτλο «Δημοσιονομική Προσαρμογή: Πόσο δίκαιη είναι η κατανομή των βαρών;» που διοργανώθηκε από το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή στις 19 Νοεμβρίου του 2013.

Δραστηριότητες

Συμμετοχή στην Ετήσια Συνάντηση των Γραφείων Προϋπολογισμού των Κρατών μελών του ΟΟΣΑ

Το ΓΠΚΒ συμμετείχε  στην 6η  Ετήσια Συνάντηση των Γραφείων Προϋπολογισμού των Κοινοβουλίων καθώς και των ανεξάρτητων Δημοσιονομικών Ινστιτούτων των Κρατών μελών του ΟΟΣΑ, που διοργανώθηκε για το 2014 στην Ιερουσαλήμ το διήμερο 31 Μαρτίου - 1 Απριλίου.

Δραστηριότητες

Συζήτηση επί της Έκθεσης «Το δημόσιο χρέος μετά το τέλος του Μνημονίου»

που συνέταξε το Γραφείο του Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή στην  Επιτροπή του απολογισμού και του γενικού ισολογισμού του Κράτους και ελέγχου της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Κράτους που πραγματοποιήθηκε στις 27/2/2014.

First124

Επικοινωνία

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2024 Βουλή των Ελλήνων
Επιστροφή πάνω