Search
el-GRen-GB
Language

Δραστηριότητες

Εκδήλωση Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου: "Το δημόσιο χρέος της Ελλάδος".

Εκδήλωση Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου: "Το δημόσιο χρέος της Ελλάδος".

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου και του Προέδρου της Βουλής κ. Νικολάου Βούτση, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου εκδήλωση με θέμα: "Στρατηγικές για την αντιμετώπιση του δημοσίου χρέους της χώρας υπό το πρίσμα των ιστορικών εμπειριών". Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου "το δημόσιο χρέος της Ελλάδος", μίλησαν ο Συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή (ΓΠΚΒ) Καθηγητής κ. Παναγιώτης Λιαργκόβας, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Γιώγος Χουλιαράκης, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης και το μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του ΓΠΚΒ Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας. Τη συζήτηση συντόνισε  το μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΓΠΚΒ, Ομότιμος Καθηγητής κ. Παναγιώτης Καζάκος.

Επισυνάπτονται οι ομιλίες:

Print
7847

Documents to download

Επικοινωνία

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2024 Βουλή των Ελλήνων
Επιστροφή πάνω